Velkommen til

Spirituel og Integrativ Konsulent

Personlig og faglig

Spirituel og Integrativ terapi

Krops og Psykoterapi.

Velvære

Ånd, Sjæl og krop

thin

Konsulent

Personlig og Faglig

Som konsulent deler jeg ud af mine indsigter og erfaringer, såvel personlige som faglige. Målet er at sammenskabe og bidrage til vækst. Det kan være i form af bedre trivsel og større indsigt, både på individuel og gruppe niveau. I virksomheder, privat og/ eller offentlig regi.

Praktisk kan det være i form af sparring, rådgivning, foredrag og/ eller undervisning.

Jeg har 13 års socialfaglig erfaring indenfor faggruppen børn, unge og familie, først som rådgiver og senere som terapeut. Derudover har jeg 19 års sundhedsfaglig erfaring, som zoneterapeut, massør og fitnessinstruktør, og flere års privat erfaring med de systemiske, psykologiske og relationelle rum, 44 år helt præcist ;o)

Jeg er samfundspolitisk interesseret og har siddet med i forskellige bestyrelser, både offentlige og frivillige.

Det er bl.a. dette, som præger mig og mit arbejde, som konsulent.

Hvis du har lyst, kan du læse om mit menneskesyn og livsanskuelse her.

Er du til tørre facts, kan du finde dem under Pias Cv her


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere information.

Skriv til mig på mail@p-langmach.dk eller ring til mig på 2717 5441

Faglig Sparring, Råd og vejledning

Som konsulent giver jeg faglig sparing samt råd og vejledning, både til private og offentlig virksomheder. Målet er at bidrage til vækst og større trivsel.

Jeg er uddannet som praktikvejleder og har erfaring med foredrag/ undervisning.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker yderligere information på mail@p-langmach,dk

eller tlf. 2717 5441 .

Socialfaglig konsulent

Som socialfaglig konsulent udarbejder jeg §50 og §808 undersøgelser, både for private og offentlige virksomheder. Som ekstern samarbejdspartner, kan jeg bestilles til opgaver som familiekonsulent, familieterapeut, kontaktperson, samværs og mentorordning.

Jeg er uddannet socialrådgiver, og har indtil udgangen af 2020 arbejdet både som bestiller og udfører i det offentlige regi.

Du kan finde mit cv her

Arbejdsmiljø

Jeg har som konsulent og terapeut stor interesse for det psykologiske arbejdsmiljø, herunder de dynamikker og processer der kan udspille sig, individuelt og i grupper. Hvad sker der inde i dig? Hvad tror du, der sker ovre i den anden? Hvad udspiller der sig i rummet mellem jer? Hvor bevidste er du/I om Jeres tanker og mønstre?

Da jeg var offentlig ansat, var jeg i en periode valgt ind som arbejdsmiljørepræsentant, og sad som sådan med i Fælles Med.

Stemningsbilleder

Fyrtårnet

At være et lys for andre.

Indimellem kan vi alle få brug for, at der kommer en udefra og booster os. Viser vej. Guider, støtter og anerkender os for den rejse vi har taget, som vi endnu er på, og som ligger foran os.

En der kan se tingene udefra og tilbyder at holde lyset for en stund, så at vi kan komme sikkert videre, også når stormen raser og vandende er i oprør.

Det er det, jeg tilbyder som konsulent og terapeut. Det er det, som jeg selv har brug for indimellem.

Og så skal vi huske, at efter flod kommer ebbe, og når lyset brydes, så kommer alle farvenuancerne frem.

Landskabet folder sig ud

På ydre og indre plan

Naturen er magisk. Den tilbyder os visdom og kraft, hvis vi tør åbne op og modtage. Den udgør et spejl for vores ydre og indre. Som i det store så i det små, og omvendt.

Som konsulent og terapeut arbejder jeg med de 5 elementers indvirken: Luft, Vand, Ild, Jord og metal. Hvor bevidst er du om at gøde den jord, som du går på?

Naturen er en vigtig del af mit liv. Jeg inddrager den gerne både som konsulent og terapeut.

Du kan læse mere om terapi her

Alt er energi

Kvantefysik. Forbundet. Intuition

Kvantefysik har stort set altid interesseret mig. Som 3 årig fik jeg fornemmelsen af at være en del at noget, der var større end mig, og at der var en mening med alt. Der var ikke noget religiøst eller ophøjet i det, blot en fornemmelse at, at alt er energi og alt er forbundet.

Har du også sådanne fornemmelser? Oplever du modstand eller møder du dig selv i det?

Jeg tilbyder som konsulent og terapeut et “øre der høre”. Typisk folder der sig nogle helt uventede budskaber ud. Hvem ved, måske er det, når vi er åbne for dem, at vi finder svarene på vores daglige spørgsmål?

Du kan læse mere om mit menneskesyn og livsanskuelse her

Tilbagemeldinger:

I forbindelse med min 14 årige søn er autist og har angst, kom vi hos Pia over en længere periode. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Fra første møde følte min søn og jeg at vi blev passet på, forstået og i gode hænder. Vi kunne mærke hvordan min søn fik det bedre, fra gang til gang, og den indledende samtale som Pia tager sig rigtig god tid til, var næsten den der hjalp os mest. Pia er en utrolig klog kvinde, som får dig til at føle dig totalt forstået og mødt lige hvor min søn og jeg er. Min søn kom som en dreng, som lå i foster stilling evigt og altid. Kunne ikke komme i skole pga. angsten. Men det klarede Pia. Min søn begyndte i skole mere og mere, og fik tilsidst en hel almindelig skole gang. Vi kan på det varmeste anbefale et forløb hos Pia. Det har vi svært ved at forestille os at man kommer til ar fortryde!!!”

Tilbagemeldinger

“Vi har haft vores datter på 8 år i et forløb hos Pia. Hun var rigtig tryg og glad ved at komme hos Pia. Vi som forældre følte, at hun åbnede mere og mere op for os. At hun havde gavn af at komme der. Hun blev mere og mere glad, og havde nemmere ved at udtrykke sig og sine følelser. Vi som forældre oplevede, at vi havde en god opbakning i Pia. Der var en god tillid og tryghed, der gjorde, at vi også kunne åbne mere op og fortælle, hvordan vi havde det”

Tilbagemeldinger

“Pia har utroligt varme hænder. Det er som om, at jeg bliver tanket op. Bliver fyldt med ny energi”

“Her går det godt. Vi anvender de redskaber, som vi har fået hos dig.

Det hjalp meget, at vi lige fik den vinkel på med de biologiske forældre”

thin

Kontakt Oplysninger

P-Langmach

v. Pia Langmach

Nøddelunden 72

6800 Varde

Tlf. 2717 5441

Mail@p-langmach.dk

CVR: 4082 0140