Velkommen til

Spirituel og Integrativ Konsulent

Personlig og faglig

Spirituel og Integrativ terapi

Krops og Psykoterapi.

Velvære

Ånd, Sjæl og krop

thin

Velvære

V. Pia Langmach Spirituel Integrativ Krops og Psykoterapeut

Velvære handler for mig om at være i balance. I ånd, sjæl og krop. Ingen af delene kan stå alene. Ingen af delene er mere vigtig end de andre. Med en mission om at skabe sundhed og trivsel i systemet, er det vigtigt for mig, at vi bevarer dette fokus.

Indimellem kan vi opleve, at vi “glemmer” at tage vare på hele “pakken”. Typisk er det der, at vi har mest brug for det.

Vi har brug for både åndelig, sjælelig og kropslig energi.

Energikroppen er vores bolig, og som sådan skal vi tage bedst muligt vare på den.

Nedenfor finder du en kort beskrivelse af, hvad jeg udbyder.

Uanset om du booker tid til en Zoneterapi, massage eller hot-stone behandling, skal du selv medbringe et lagen og håndklæde.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker yderligere information.

Skriv til mig på mail@p-langmach.dk eller ring til mig på 2717 5441

Zoneterapi

Zoneterapi eller refleksologi, som det også kaldes, er hos mig en fodmassage, med forskellige tryk på bestemte zoner, aktivering jordstjernechakra, afbalancering mv.

Jeg anvender creme og olier.

Jeg har god erfaring m. bl.a. migræne og børn, der har kolik/ luft i maven.

Mine priser

Første gang koster 850 kr. (80 min)

Herefter er prisen 500 kr. (50 min)

Massage

Med olie (modsat kropsterapien).

Er du til afslapning og afstresning vælger du en velvære massage. Er du til et mere fast tryk, vælger du dybdegående massage.

Det er vigtigt at understrege, at der IKKE er tale om fysioterapi. Har du et mere behandlingskrævende behov, anbefaler jeg Emcare Aps, som har afdelinger i både Esbjerg, Varde og Oksbøl.

Mine priser:

80 min. massage koster 850 kr.

50 min. koster 500 kr.

25 min. koster 350 kr.

Hotstone

Massage med varme lavasten og olie.

En session starter altid med massage på bagsiden. Dvs. du slutter liggende på ryggen.

Hvis du booker den “store” behandling, afsluttes sessionen med at du får en hovedbundsmassage, mens de varme sten ligger placeret under kroppens led. Du vil blive pakket ind i tæpper, så du får makismal ud af nydelsen og varmen.

Mine priser:

80 min. koster 850 kr.

50 mi. koster 500 kr.

Stemningsbilleder

Fjeret – lyrik på vejen

Sanser. Symboler. Tegn

Har du oplevet at få tydelige tegn, når du har bedt om dem? Det har jeg. Nogle gange mere manifæst end andre. De svinger i hyppighed og “styrke”. Måske fordi, at jeg indimellem er bedre til at bede om dem. Måske fordi, at jeg indimellem har mere brug for det. Måske fordi, at jeg indimellem er mere åben og modtagelig.

Uanset, så er de der, Og det er jeg taknemlig for.

Vil du læse mine skriblerier, kan du gøre det her

Grounding

Aktivering af jordstjerne chakraet. Åndedræt. Naturterapi. Moder jord. Massage. Kropsterapi.

Når der arbejdes kropsligt, hjælper jeg fysisk til med at få fokus ned i kroppen. Det er det, som grounding handler om. At flytte tankerne ned i kroppen. At få skabt en følelse af at være i kontakt og være forbundet med jorden.

Grounding er et godt virkemiddel, når/hvis man er stresset. Målet er at få energien til at flyde. Oppe fra og ned. Nede fra og op. Således bliver du energetisk “fyldt op”, fra både jord og himmel.

Ånd, Sjæl og krop

Balance. Kvantefysik. 3 Enighed.

Ånden er det store kosmiske lys. Energien der løber i alt. Nogle kalder det “sindet”. Andre “kvantehavet”. Ånden forbinder sjæl og krop. Sjælens energi er mere fortættet end ånden, og mindre end kroppen. Den kan være flere steder på samme tid. Akkurat som vores tanker. Nogle mennesker har en gammel sjæl. Andre er her på jorden for første gang. Kroppen er det synlige ved os. Via bevidsthed gøres energien mere tæt og fysisk.

Tilbagemeldinger:

I forbindelse med min 14 årige søn er autist og har angst, kom vi hos Pia over en længere periode. Og det har vi bestemt ikke fortrudt. Fra første møde følte min søn og jeg at vi blev passet på, forstået og i gode hænder. Vi kunne mærke hvordan min søn fik det bedre, fra gang til gang, og den indledende samtale som Pia tager sig rigtig god tid til, var næsten den der hjalp os mest. Pia er en utrolig klog kvinde, som får dig til at føle dig totalt forstået og mødt lige hvor min søn og jeg er. Min søn kom som en dreng, som lå i foster stilling evigt og altid. Kunne ikke komme i skole pga. angsten. Men det klarede Pia. Min søn begyndte i skole mere og mere, og fik tilsidst en hel almindelig skole gang. Vi kan på det varmeste anbefale et forløb hos Pia. Det har vi svært ved at forestille os at man kommer til ar fortryde!!!”

Tilbagemeldinger

“Vi har haft vores datter på 8 år i et forløb hos Pia. Hun var rigtig tryg og glad ved at komme hos Pia. Vi som forældre følte, at hun åbnede mere og mere op for os. At hun havde gavn af at komme der. Hun blev mere og mere glad, og havde nemmere ved at udtrykke sig og sine følelser. Vi som forældre oplevede, at vi havde en god opbakning i Pia. Der var en god tillid og tryghed, der gjorde, at vi også kunne åbne mere op og fortælle, hvordan vi havde det”

Tilbagemeldinger

“Pia har utroligt varme hænder. Det er som om, at jeg bliver tanket op. Bliver fyldt med ny energi”

“Her går det godt. Vi anvender de redskaber, som vi har fået hos dig.

Det hjalp meget, at vi lige fik den vinkel på med de biologiske forældre”

thin

Kontakt Oplysninger

P-Langmach

v. Pia Langmach

Nøddelunden 72

6800 Varde

Tlf. 2717 5441

Mail@p-langmach.dk

CVR: 4082 0140